Oikein mukavaa juhannusta kaikille teille blogini lukijoille! Minä aion viettää pari seuraavaa päivää grillaillen, hyvästä seurasta nauttien ja kaikki murheet unohtaen.

Huomenna alkaa 15. viikko. Raskausoireita ei paljoakaan ole, mitä nyt maha on jättisuuri ja selkä vihoittelee. Ensi viikolla olisi tarkoitus pomojen jutella töissä työsuhteeni jatkosta, yksi jo sanoi, että pitäähän sitä jatkaa. Nyt sitten keskustelevat keskenään, saanko jatkaa syyskuun jälkeen ja kauanko. Raskaudesta en ole vielä kertonut, enkä aiokaan, en kyllä hetkeäkään ennen kuin saan tietää, jatkuuko työsuhteeni. Äitiyslomahan minulla alkaa viimeistään 19.11, siihen asti siis voin paiskia töitä.

Vauvakuume on aivan hirvittävä. Näen unta vauvoista, mutta en kuitenkaan halua nähdä muiden vauvoja, vaan haluan oman jouluna syliini. Voi kun aika menisi nopeampaa, en millään malttaisi odottaa. Odottaminen on hermojaraastavaa!

Silti, kuten sanoin, aion nauttia ihanasta kesästä ja olla ajattelematta mitään suruja. Vaikka Enkelin laskettu aika olisi ollut ensi viikon torstaina, yritän edes hetken nauttia elostani ja olla onnellinen.