Lapsi:

Vauvan iholle muodostuu nyt talikerros, joka suojaa häntä, kun hän kelluu lapsivedessä. Se on nimeltään lapsenkinaa. Se kiinnittyy lanugokarvoitukseen ja ihopoimuihin. Lapsen iho paksuuntuu eikä sen läpi enää näe. Sormenjäljet uurtuvat. Lapsi reagoi ääniin ja aukaisee suunsa ammolleen.

Koko: Pituutta 18 cm ja painoa 300 g.

Nimipäiviä viettelen, juuri vetäisin napaani pannukakkua kermavaahdon ja omenahillon kera. Se oli virhe, alkaa pikkuhiljaa närästää. Kaikki mahdolliset vaivat siis kiusaavat, närästys, suonenveto, väsymys.. Ehkä ne kuitenkin tästä helpottavat.

Kävin pitkästä aikaa kirpputorilla. Löysin kestovaippoja eurolla! Bumpyn kuorivaippoja euron tai pari kipale. Imetyspaita löytyi samasta pöydästä myös eurolla. Kankaita tarttui mukaan iso säkillinen, joten taas on tekemistä tiedossa. En tosiaan ole kuukausiin käynyt kirppareilla, ja heti tein loistavia löytöjä. Vauvallekin ostin yhden asun. Olen tosin alkanut epäillä taas itseäni. Vahva tunteeni tietystä sukupuolesta horjuu, voihan se vauva olla se toinenkin.. Pigmenttiviiva on tänään vain napaan asti, vaikka se jo välillä näkyi selvästi yli navan. Hmm.