Illalla lähdemme reissuun, suunnitelmissa on mm. Muumimaailman keikka. Tänään olisi tarkoitus ehtiä yhteen autoliikkeeseen matkan varrella ennen sulkemisaikaa, käymme katsomassa yhtä autoa. Isännän auto hajosi keskiviikkona ihan totaalisesti, ja omani nyt on muutenkin saviprunnihin työnnettävää mallia. Isännän auto on nyt kuulemma ajokunnossa eilisen hitsauksen jälkeen, omaani tarvittaisiin uudet renkaat eteen, koska nykyisissä ei taida olla kulutuspintaa enää ollenkaan.

Mutta jos päätämme ostaa tila-auton, jota menemme tänään katsomaan, saadaan jättää Isännän auton katsastus väliin ja ajaa ensimmäinen oma autoni suoraan paaliin. Sitten otamme minun nykyisen autoni pois myynnistä ja Isäntä saa sitten ajella sillä. Suunnitelmia suunnitelmia, samat suunnitelmat ovat pyörineet mielessä jo viime syksystä lähtien, ei siis ole mitään takeita, että nytkään saamme mitään aikaan.

edit. Meillä on tänään hääpäivä! Aamulla kun heräsin, ajattelin etten taatusti muistuta. Mutta muisti Isäntä edes toivottaa hyvää hääpäivää.