Taudit jatkuvat. Flunssaa pukkaa kaikille, taitaa olla jo toinen kierros nopeimmilla meidän perheessä? On mennyt jo monta viikkoa sairastellessa ja töistä poissa ollessa.

Kävin tiistaina ylimääräisessä neuvolassa noiden rytmihäiriöiden yms kanssa. Kaikki arvot olivat melko normaaleja, hb oli laskenut hieman. Th huolestui kuitenkin nopeasta pulssistani, ja niinhän minä jouduin sydänfilmiin. Siinä ei ollut mitään poikkeavaa, mutta sain loppuviikon huilauslomaa.

Sehän olisikin ollut kiva, jos olisin saanut vain huilailla. Ensin tulin itse kipeäksi, kuume nousi, kurkku tuli kipeäksi ja nyt on taatusti taas poskiontelossa tulehdus. Lasten hoitaja tuli myös kipeäksi, joten ipanat ovat myös nyt kotona. Issee yritti parannella omaa flunssaansa eilen pullollisella rommia ja makaa nyt puolikuolleena sohvalla. Mitä lomaa tämä tälläinen on?

Ajattelin aluksi, että totta kai olen äitiysloman alkuun asti töissä, mutta jos jo nyt alkaa tihkaista, niin miten minä muka sinne asti voin töissä olla? Flunssat tulee ja menee, mutta jos sydän alkaa oireilla, niin ei kai siinä voi muuta kuin huilia.