Olen ollut lasten kanssa kotona tänään, kun molemmat valittivat mahaansa ja mahataudin oireita on ollut ilmassa. No tänäänhän molemmat ovat olleet terveitä ja intoa täynnä.

Yllättävän vapaapäivän ansiosta olen saanut aikaan vaikka mitä. Olen ommellut pari kantoliinaa, vienyt kirpputorille tavaraa (ja tuonut vähän takaisinkin..), imuroinut ja hoidellut normaalit kotihommat. Ostin kuopuksen huoneeseen uuden kirjahyllyn, johon sain leluja ja kirjoja, ja nyt sain ottaa tulevalle kuopukselle hoitopöytälipaston jo käyttöön. Johtuuko rehkimisestä vai mistä, mutta nyt onkin selkä ja maha molemmat kipeät. En saanut edes nukkua päiväunia, kun muksut päättivät, ettei tänään tarvitse semmoisia hömpötyksiä.

Pikkuhiljaa alan uskoa, että ehkä vauva on tulossa. Jonkin sortin pesänrakennusvietti jyllää, kun olen tosiaan sisustellut jo uusiksi ja ollut muutenkin kovin ahkera vauvatavaroiden järjestelijä. Maanantaisessa neuvolassa ainakin kaikki oli hyvin, sydänäänet kuuluivat, kaikki arvot olivat normaaleja ja painoakin on tullut nyt ensimmäisestä neuvolasta 3 kg!

(piti luntata viikot: tänään on 23+4)